Sport

Scandalul înjurăturilor la CFR Cluj, tranșat de un fost colaborator al lui Petrescu: „Nu o să-l înjure niciodată pe Deac, se descarcă pe cei care nu-i răspund”

Dan Petrescu este în prim planul unui nou scandal, după ce și-ar fi jignit grav un fotbalist în meciul CS U Craiova - CFR Cluj 1-1, din weekend.

Scandalul înjurăturilor la CFR Cluj, tranșat de un fost colaborator al lui Petrescu Scandalul înjurăturilor la CFR Cluj, tranșat de un fost colaborator al lui Petrescu

 

Dan Petrescu și-ar fi înjurat grosolan un fotbalist în timpul meciului CS U Craiova - CFR Cluj 1-1, dar acest nu lucru nu se întâmplă pentru prima dată. „Bursucul” a mai avut astfel de ieșiri și în alte partide, inclusiv într-un meci amical.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Conform unor declarații făcute de MM Stoica, omul alături de care Petrescu a lucrat la Unirea Urizceni, aceste injurii sunt adresate fotbaliștilor care nu-i răspund și îi permit acest lucru tehnicianului.

„N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştia că n-o să răspundă niciodată.  Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus 'Mister, te rog să nu mă mai înjuri pentru că nu pot juca dacă mă înjuri'. Şi nu l-a mai înjurat", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ, final dramatic cu Universitatea Craiova. Oltenii au egalat la finalul meciului

Denis Alibec s-a despărțit de CFR Cluj și va juca la o echipă din prima ligă a Greciei

abonare newsletter