Sport

NEW CFR Cluj! 8 jucători sub 23 de ani, transferați la echipa din Gruia

CFR Cluj a intrat într-o nouă eră și încearcă să producă bani și din transferuri unor jucători tineri, după modelul altor echipe din Liga 1.

NEW CFR Cluj! 8 jucători sub 23 de ani, transferați la echipa din Gruia NEW CFR Cluj! 8 jucători sub 23 de ani, transferați la echipa din Gruia

 

Cristi Balaj, noul președinte al clubului, a anunțat că au fost transferați mai mulți jucători tineri din străinătate, inclusiv fotbaliști din Ghana, Coasta de Fildeș sau Panama.


„L-am adus pe Răzvan Sava, portar de la Torino, care respectă regula U21. Și a mai venit Daniel Birligea, un atacant de 21 de ani, care a jucat etapă de etapă în Serie C. A fost important să aducem jucători care au jucat! Sava a apărat mai puțin, dar la portari este mai greu. El a fost cochetat și cu echipa națională, a fost rezerva lui Otto Hindrich. Suntem obligați să aducem, vrem să ne asigură și viitorul, nu gândim doar pe termen scurt.

Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama. Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat.”, a declarat Cristi Balaj.


Președintele echipei a declarat că jucătorii aduși vor prima dată testați, iar ulterior vor fi folosiți la echipa principală pentru a putea fi vânduți în străinătate.

Răzvan Sava este un nume cunoscut în Serie A, fiind legitimat în trecut la Juventus Torino. Portarul a fost ulterior împrumutat la Pescara și Lecce, iar în acest sezon a făcut parte din lotul celor de la Torino, fără să debuteze la echipă.


Daniel Birligea, 21 de ani, și-a făcut junioratul în Italia și a jucat în ultimii ani la Palermo. Noul jucător al CFR-ului a marcat 5 goluri în 19 meciuri pentru Palermo în actuala stagiune.

CITEȘTE ȘI:

Liga 1 revine în weekend. CFR Cluj joacă cu FCSB

Otto Hindrich, dorit de două echipe din Europa. CFR Cluj vrea 2 milioane de euro pe el

abonare newsletter