Sport

Liga 1 revine în weekend. CFR Cluj joacă cu FCSB

Liga 1 revine în acest weekend și vom avea un super meci între CFR Cluj și FCSB, pe Arena Națională din București.

Duel între Tavi Popescu de la FCSB și Ciprian Deac, respectiv Andrei Burcă de la CFR Cluj Duel între Tavi Popescu de la FCSB și Ciprian Deac, respectiv Andrei Burcă de la CFR Cluj

 

 


Cele două echipe se vor duela duminică, ora 20:00, într-o partidă care aduce față în față cele mai bine clasate echipe din Liga 1.

 


Echipa din Gruia este pe primul loc cu 57 de puncte acumulate în 21 de etape, un golaveraj de 32-8, fiind trupa cu cea mai bună defensivă din campionat. „Vișinii” sunt urmați în clasament de FCSB, formație aflată la 10 puncte în spate. FCSB este echipa cu cel mai bun atac din prima ligă cu 38 de goluri în 21 de meciuri. 

9 etape de foc pentru echipele din Liga 1

Echipele din Liga 1 revin în acest final de săptămână pentru prima etapă din 2022. Cele 16 formații mai au de jucat 9 etape din sezonul regulat, înainte de meciurile din play-off.


CFR Cluj a pregătit ultimele etape din sezonul regulat într-un cantonament în Spania. Trupa antrenată de Dan Petrescu a avut mari probleme, deoarece echipele pe care ar fi trebui să le întâlnească în mod normal și-au amânat cantonamentul în ultimul moment. Campioana României a jucat câteva meciuri de verificare cu echipe locale, din ligile inferioare.

FCSB, echipa cu cei mai mulți jucători nevaccinați din lot, a decis să rămână în țară și s-a pregătit la baza de antrenament a echipei.


CFR Cluj domină la capitolul întăriri

În această perioadă de iarnă, echipele din Liga 1 au făcut multe modificări de lot. Totuși, FCSB este printre puținele echipe care nu a transferat niciun jucător în această pauză competițională.

FCSB nu a transferat pe nimeni și a decis să renunțe la Claudiu Keșeru și Constantin Budescu. Ultimul a ajuns deja la o înțelegere cu FC Voluntari.


CFR Cluj a fost în schimb foarte activă în această fereastră de transferuri și vom vedea o cu totul altă formație.  Dan Petrescu, împreună cu conducerea, a decis să renunțe la fotbaliști precum Alibec, Tahiri, Butean, Rusu, Letica. Un alt jucător cu o situație incertă este Billel Omrani, cel care a intrat în ultimele șase luni de contract și nu vrea să mai rămână la Cluj.

Dan Petrescu a primit în schimb întăriri importante și se poate baza pe fotbaliști precum Dugandzic, Negruț, Buș, dar și revenitul Itu.

Echipele probabil FCSB – CFR Cluj 

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Vinicius, Radunovic – Olaru, Șut, Tănase – Cordea, Dumiter, Coman

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Burcă, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Boateng, Bordeianu – Deac, Debeljuh, Petrila

CITEȘTE ȘI:

Otto Hindrich, dorit de două echipe din Europa. CFR Cluj vrea 2 milioane de euro pe el

CFR Cluj continuă transferurile. Un jucător de la Chindia a ajuns în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter