Sport

Otto Hindrich, dorit de două echipe din Europa. CFR Cluj vrea 2 milioane de euro pe el

Otto Hindrich, 19 ani, este unul dintre cei mai bine văzuți jucători din Liga 1 la ora actuală.

Otto Hindrich a atras atenția echipelor importante Otto Hindrich a atras atenția echipelor importante

 

Jucătorul promovat la 17 ani la prima echipă a devenit un fotbalist de bază în echipa lui Dan Petrescu, fiind preferat în detrimentul lui Cristi Bălgrădean în ultimele etape din 2021.
 


Hindrich este titular deja la naționala U-20 a României și a atras atenția unor echipe importante din Europa. Fotbalistul de la CFR Cluj este dorit în acest moment de Akademia Pușkaș din Ungaria și Sporting Braga din Portugalia.

CFR Cluj vrea 2 milioane pe Hindrich

Din informațiile apărute în presă, CFR Cluj ar fi primit deja o ofertă de 700.000 de euro pentru Hindrich, dar a refuzat. „Feroviarii” sunt dispuși să renunțe la Hindrich doar în schimbul unei sume de peste 2 milioane de euro, bani pe care cu greu îi oferă o echipă pentru un portar.


Agentul Florin Vulturar este omul care a intermediat cele două oferte pentru Otto Hindrich.

„Suntem în discuții cu două echipe, una pe care a confirmat-o patronul echipei (n.r. de la Akademia Pușkaș), care a trimis o ofertă concretă și mai este o echipă interesată de Otto din Portugalia, care urmează să trimită o ofertă. Vom vedea dacă una dintre ele ajunge la pretențiile financiare ale CFR-ului. Otto este un jucător tânăr care, cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, va face pasul spre o echipă mare. Am mare încredere în el, este un băiat foarte inteligent și foarte liniștit”, a spus Florin Vulturar, pentru Digi Sport.


Interesul echipelor din străinătate a fost confirmat și de Neluțu Varga, omul cu banii la CFR Cluj

„Am pe masă o ofertă de 700.000 de euro pentru Hindrich din Ungaria. E de la Academia Puskas, prin intermediul lui Florin Vulturar. Ce pot să spun este că noi ne dorim mult mai mult pentru Hindrich. Nu e chiar ceea ce sperăm pentru el, plus că nu poate pleca acum de la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.ro


Hindrich, omul record

Otto Hindrich s-a impus în poarta lui CFR Cluj și datorită regulii U-21. Petrescu a fost nevoit să îi facă loc lui Hindrich în primul 11, după ce Petrila a acuzat o serie de probleme medicale pe durata sezonului.

Hindrich a jucat primul meci ca titular pe terenul celor de la Dinamo. Ulterior, el a apărat 7 meciuri consecutive în care nu a primit gol. Tânărul clujean a adunat 630 de minute consecutive fără gol primit în poarta lui CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj continuă transferurile. Un jucător de la Chindia a ajuns în Gruia

CFR Cluj a bifat un nou transfer! Campioana României a adus un brazilian

abonare newsletter