Sport

CFR Cluj pregătește un nou transfer! Un jucător trecut prin Gruia, la un pas de revenire

CFR Cluj continuă să caute soluții pentru returul din Liga 1 și play-off, iar una dintre soluții este Kevin Boli.

CFR Cluj pregătește un nou transfer! Un jucător trecut prin Gruia, la un pas de revenire CFR Cluj pregătește un nou transfer! Un jucător trecut prin Gruia, la un pas de revenire

CFR Cluj face modificări importante de lot și după plecările lui Denis Alibec (31 ani), Emanuel Culio (38 ani), Anas Tahiri (26 ani), Sebastian Mailat (24 ani) și împrumutul lui Denis Ciobotariu (23 ani) încep să vină întăririle cerute de Petrescu. Antrenorul campioanei i-a primit deja pe Sergiu Buș și Marco Dugandzic.

„Bursucul” vrea întăriri și în apărare, acolo unde este așteptat Kevin Boli. Jucătorul ivorian ar fi cerut rezilierea contractului cu Samsunspor, conform presei franceze.


Kevin Boli se recuperează în prezent după o ruptură de ligamente la genunchi și ar fi a doua oară când revine la CFR. El a mai fost readus în vara lui 2020, când ardelenii le-au plătit 300.000 de euro celor de la Guizhou în schimbul său, ca o lună mai târziu să îl vândă la Samsunspor pe 700.000 de euro. 

Boli este una dintre cele mai bune afaceri făcute de CFR Cluj în ultimii ani. Francezul a fost vândut cu 2,5 milioane de euro la Guizhou și 700.000 de euro la Samsunspor.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, primul transfer în 2022. Campioana României aduce un atacant din prima ligă rusă

Denis Ciobotariu, împrumutat de CFR Cluj. Jucătorul va fi antrenat de tatăl său la noua echipă

Ultimele Stiri
abonare newsletter