Sport

Denis Ciobotariu, împrumutat de CFR Cluj. Jucătorul va fi antrenat de tatăl său la noua echipă

Denis Ciobotariu, 23 de ani, a fost împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari, echipă antrenată de Liviu Ciobotariu, tatăl său.

Denis Ciobotariu, alături de Florin Cernat la prezentarea oficială Denis Ciobotariu, alături de Florin Cernat la prezentarea oficială

 

 


Fundașul central al celor de la CFR Cluj a fost scos de pe lista de Liga 1 de Dan Petrescu, în mijlocul sezonului, și va juca pentru FC Voluntari din iarnă. Ciobotariu Jr. a fost adus de la Dinamo ca variantă U-21, dar din momentul în care nu s-a mai încadrat în regula impusă de FRF a prins lotul tot mai rar.

 


„Cluburile FC Voluntari şi CFR Cluj au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului Denis Ciobotariu la echipa noastră, până la finalul stagiunii 2021/2022. Jucătorul cu cel mai bun index Instat din Liga I a fost integralist în toate cele 3 partide pe care echipa naţională a României U21 le-a disputat la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia din martie 2021: 0-0 vs. Germania, 2-1 vs. Ungaria, 1-1 vs.Olanda. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari", a scris gruparea ilfoveană pe Facebook.

CFR Cluj și FC Voluntari au șanse mari să se întâlnească în play-off-ul din Liga 1. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj negociază transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani

CFR Cluj, primul transfer în 2022. Campioana României aduce un atacant din prima ligă rusă

abonare newsletter