Sport

Dan Petrescu, criticat de oamenii lui Burleanu după ce a refuzat echipa națională: „Dacă ar fi dorit să vină, atunci venea”

Dan Petrescu a fost criticat de Andrei Vochin, unul dintre oamenii importanți din anturajul președintelui Răzvan Burlenau, după ce a anunțat că nu poate antrena echipa națională.

Dan Petrescu, criticat de oamenii lui Burleanu după ce a refuzat echipa națională Dan Petrescu, criticat de oamenii lui Burleanu după ce a refuzat echipa națională

 

Andrei Vochin este consilierul lui Răzvan Burleanu și are un statut important în cadrul Federației Române de Fotbal. Fostul jurnalist este de părere că Dan Petrescu putea să antreneze naționala României, dacă își dorea acest lucru cu adevărat.


 

„În Comisia Tehnică ni s-a transmis că negocierile cu Dan Petrescu au căzut. Îmi vine greu să cred că un antrenor român, care a câștigat bani, trofee... Dacă ar fi dorit să vină la naţională, atunci ar fi venit. Un antrenor corect şi sincer, care are un statut şi căruia nu îi e teamă de ce va urma, acceptă la un moment dat. Ne e greu să ne punem în pielea celuilalt, dar dacă eu aveam 95 de meciuri la națională, eram realizat, cu contracte peste hotare și cu bani suficienți, m-aş fi dus.  E țara mea, echipa mea și aș încerca să pun umărul. Dar nu suntem toţi la fel", a spus Andrei Vochin pentru Telekom Sport.


Federația Română de Fotbal a fost refuzată de Gheorghe Hagi și Dan Petrescu. În cursa pentru postul de selecționer se mai află Edi Iordănescu și Adrian Mutu.

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători „de națională” ar putea ajunge în această iarnă în Gruia. Ce jucători i-a propus Neluțu Varga lui Petrescu

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

Ultimele Stiri
abonare newsletter