Sport

Trei jucători „de națională” ar putea ajunge în această iarnă în Gruia. Ce jucători i-a propus Neluțu Varga lui Petrescu

CFR Cluj își schimbă strategia și va încerca în următorii ani să obțină profit și din vânzarea unor fotbaliști, motiv pentru care Neluțu Varga este decis să investească în jucători tineri.

Trei jucători „de națională” ar putea ajunge în această iarnă în Gruia Trei jucători „de națională” ar putea ajunge în această iarnă în Gruia

 

Patronul celor de la CFR Cluj este gata să-i aducă în Gruia pe tinerii Constantin Grameni și Alexi Pitu de la Viitorul Constanța. Ambii jucători sunt convocați la loturile de juniori ale României în ultimii ani. Grameni și Pitu au 19 ani fiecare și pot fi doi jucători pe care echipa din Gruia poate obține bani frumoși în viitor.


Grameni și Pitu evoluează amândoi în linia mediană și nu ar fi deloc surprinzător să-i vedem în tricoul lui CFR Cluj. Totuși, tinerii produși de Academia lui Gheorghe Hagi nu vor ajunge la Cluj-Napoca decât în schimbul unei sume importante de bani.

Un al treilea jucător „de națională” care ar putea ajunge la CFR Cluj este George Pușcaș. Jucătorul celor de la Reading nu mai este dorit în Marea Britanie și este văzut de mulți ca înlocuitorul lui Alibec în Gruia. 


Un nou început la CFR Cluj în mandatul lui Balaj

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat că în mandatul lui va exista o altă abordare în ceea ce privește transferurile de jucători. Fostul arbitru își dorește mai mulți tineri la echipă și mai puțini jucători care nu evoluează.

CITEȘTE ȘI:

Lista celor 12 jucători puși pe lista de transferuri de Dan Petrescu la CFR Cluj

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

abonare newsletter