Sport

U-BT Cluj a învins-o pe Happy Casa Brindisi în Basketball Champions League

​U BT Cluj a câștigat miercuri seara, pe teren propriu, duelul cu Happy Casa Brindisi, scor 104-94, în etapa a 5-a din grupa G a Basketball Champions League.

U-BT Cluj a învins-o pe Happy Casa Brindisi în Basketball Champions League U-BT Cluj a învins-o pe Happy Casa Brindisi în Basketball Champions League

 

 


U-BT Cluj rămâne pe primul loc în Grupa G din Basketball Champions League și are șanse mari să evolueze în fazele eliminatorii ale competiției după victoria cu formația italiană.

 


Trupa antrenată de Mihai Silvășan a dominat meciul de la un capăt la altul, fiind în permanență la conducere. Americanii care evoluează pentru U-BT au dominat această dispută și au demonstrat că își merită toți banii. Richard, Stewart și Brown au marcat împreună 60 de puncte, în timp ce Bircevic și Stipanovic au înscris 29 de puncte împreună.

Cel mai bun marcator al lui Brindisi a fost Nick Perkins cu 26 de puncte.


Până la acest meci, U-BT a mai înregistrat următoarele rezultate în grupa G: 66-60 cu Darüşşafaka Basketbol, 76-71 cu Happy Casa Brindisi şi 68-78 şi 106-101 cu Hapoel Holon.

În runda următoare, U BT Cluj va evolua în deplasare, cu Darüşşafaka Basketbol, în 22 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, victorie DRAMATICĂ în Basketball Champions League! Patrick Richard a marcat două coșuri incredibile. VIDEO

U-BT Cluj continuă parcursul impecabil în Liga Națională! Ardelenii au ajuns la 8 victorii consecutive

Ultimele Stiri
abonare newsletter