Sport

Dan Petrescu începe curățenia la CFR Cluj! Primul jucător care va pleca în iarnă

Dan Petrescu este decis să renunțe la mai mulți jucători în această iarnă, fiind nemulțumit de nivelul lor în această stagiune.

Dan Petrescu a anunțat prima plecare de la CFR Dan Petrescu a anunțat prima plecare de la CFR


Dan Petrescu și CFR Cluj sunt deciși să renunțe la o serie de fotbaliști care nu au mai evoluat la campioana României în ultimele luni. Primul jucător la care se va renunța va fi Sebastian Mailat.

„Mailat n-a mai jucat de mult, pentru treburile acestea puteți să întrebați conducerea. Vedeți că el nu e în lot, nu se antrenează, nu cred că mai poate să facă parte din lotul lui CFR în continuare. Eu, sincer, aș vrea să fie mărit lotul. Asta e dorința mea, speranța mea, CFR trebuie să aibă un lot mai mare ca să facă față și în Europa, și în campionat. Lista e foarte mică, trebuie să ai jucători crescuți de club”, a spus Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Chindia Târgoviște.


De la CFR Cluj a plecat deja Giedrius Arlauskis și sunt pregătite alte despărțiri importante. Petrescu este nemulțumit în special de jucătorii aduși la recomandarea lui Marius Șumudică.

Anas Tahiri, Guessouma Fofana și Mihai Butean sunt și ei pe lista fotbaliștilor care au șanse mici să continue în Gruia din iarnă. Campioana României va încerca să-i împrumute sau să le rezilieze contractul.

CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec pleacă de la CFR Cluj! Unde ar putea evolua atacantul din iarnă

Dan Petrescu anunţă dacă merge la națională după ultimul meci din an al CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter