Sport

Simona Halep, în semifinală la Transylvania Open: „M-am bucurat să fiu pe teren azi”

Simona Halep s-a calificat cu uşurinţă în semifinalele turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după ce a învins-o, vineri seara, pe Jaqueline Cristian cu 6-1, 6-1.

 

 


Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri seara, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, că este o bucurie să poată juca în semifinale la Cluj-Napoca.

„Jucătoarele tinere din România îşi iau încrederea din jocul lor. Eu am încercat să dau totul azi, m-am bucurat să fiu pe teren azi. Am făcut tratament la spate ieri şi azi dimineaţă, iar acum mă simt mai bine. Sunt bucuroasă că am putut câştiga. Este o bucurie să pot juca în semifinale la Cluj. Mereu când am jucat acasă a fost o presiune în plus, nu e uşor să joci acasă. Dar parcă mă motivează mai mult atunci când am presiune şi joc mai bine”, a spus ea la postul DigiSport 2.


Simona Halep o va întâlni în semifinală pe ucraineanca Marta Kostyuk, care a învins-o pe Emma Răducanu cu scorul 6-2, 6-1.

 


CITEȘTE ȘI

Begu și Mitu, în semifinale la Transylvania Open

abonare newsletter