Sport

Gigi Becali, derapaj grav la adresa clujeanului Moruțan: „Nu credeam că e așa mortăciune”

Gigi Becali a avut un derapaj grav la adresa clujeanului Olimpiu Moruțan într-o intervenție la Digi Sport.

Gigi Becali, patronul, managerul și antrenorul celor de la FCSB, a avut un derapaj grav la adresa lui Olimpiu Moruțan, jucătorul în care își pune mari speranțe. Becali a intrat în direct la Digi Sport pentru a discuta despre numirea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor la FCSB, dar discuția a mers într-o direcție inacceptabilă.

Becali l-a făcut praf pe Moruțan după meciul cu Rapid

Becali a recunoscut că a fost neinspirat când l-a scos de pe teren pe Darius Olaru și l-a introdus pe Olimpiu Moruțan în meciul cu Rapid.


„Am greșit eu când l-am scos pe Olaru și l-am băgat pe Moruțan. Nu mă așteptam ca Moruțan să fie așa mortăciune pe teren”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Tânărul fotbalist crescut la „U” Cluj se află sub o presiune enormă la FCSB după ce Gigi Becali a anunțat în repetate rânduri că vrea 10 milioane de euro pentru un eventual transfer.


Moruțan, de vânzare pe trei milioane de euro

Cele 10 milioane visate de Becali s-au transformat în 3 milioane de euro pentru Moruțan.

„Anunţaţi-l pe Terim că vreau 3 milioane pe Moruţan. Voiam 10, da? Acum vreau 3. Ăsta e Moruţan cel adevărat. Ce a fost în trecut a fost fals. Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa, înseamnă că ăsta e cel adevărat. Am vorbit cu el şi mi-a zis «Să vezi, nea Gigi ce fac»… Aseară se ascundea de minge”, a declarat Gigi Becali luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter