Sport

Război între CFR Cluj și FCSB. Edi Iordănescu, săgeți către Gigi Becali: „Am văzut practici murdare”

Război între FCSB și CFR Cluj după ce Gigi Becali i-a acuzat pe ardelei că au parte de arbitraje favorabile.

 

 


Gigi Becali a anunțat că nu mai vrea să îl vadă pe Istvan Kovacs la meciurile pe care le dispută CFR Cluj. Finanțatorul FCSB a anunțat că vrea măsuri concrete și va face inclusiv o sesizare la FRF.

„Nu cred că Burleanu e implicat în treaba asta. Dacă era ceva de sus, se valida golul lui CFR Cluj cu FC Voluntari. Nu e ordin de sus. La Kovacs e o prietenie veche care s-a reactivat. Nu se poate să fie asemenea arbitraje! Burleanu nu are nicio vină, dar trebuie să ia măsuri. Facem hârtie la FRF: «Dacă ni-l mai dați pe Kovacs, ieșim de pe teren!». Ieșim chiar dacă pierdem cu 3-0. Oricum nu câștigăm cu el, e prea mare hoție. Sunt chestii vădite! Nu se poate așa ceva! Facem hârtie ca să nu mai fim arbitrați de Popa sau de Kovacs! Dacă îi mai avem pe ei la meciuri, ieșim pe teren! Și facem hârtie la FIFA și spunem «Noi am cerut să nu mai fim arbitrați de Popa sau Kovacs că e prea mare hoția! Dar tot ei ne-au arbitrat». Tragem un semnal de alarmă”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.


Edi Iordănescu, neimpresionat de afirmațiile Becali

Edi Iordănescu a acuzat și el arbitrajul de la meciul cu FC Voluntari.

„Am văzut la ultimul meci al nostru practicile murdare, am văzut că am pierdut cum am pierdut. Nu mai vreau să comentez ce zic cei de la FCSB. Eu am comentat doar despre noi, nu despre alte echipe”, a replicat Edi Iordănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter