Sport

Șumudică, răspuns pentru cei care l-au criticat după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1: „Trebuia să fie 7-0. Respectați-mă!”

Marius Șumudică le-a răspuns celor care l-au criticat și au spus că echipa din Gruia a avut noroc că s-a scos regula golului în deplasare în competițiile europene.

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 pe teren propriu și a fost învinsă cu 2-0 în primele 90 de minute ale returului cu Borac Banja Luka. În alte sezoane, la aceste două scoruri bosniecii avansau mai departe pentru că aveau goluri mai multe în deplasare, dar regula a fost modificată în acest an și cele două echipe aveau să joace prelungiri.

 


CFR Cluj avea să se impună în prelungiri prin golul lui Alexandru Chipciu, cel care a șutat perfect în minutul 118 și a evitat un posibil dezastru la loviturile de la 11 metri.

Marius Șumudică i-a răspuns în stilul său caracteristic unui jurnalist bosniac care a spuns că echipa din Gruia a avut noroc că s-a scos regula golului în deplasare.


„Dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și astăzi trebuia să fie vreo 6 sau 7-0 până să marcheze ei. Trebuie să fiți realiști și nu trebuie să mă puneți în situații dificile. Eu respect acest club și oamenii de aici. Am stat într-un hotel incredibil și totul a fost minunat pentru noi. Chiar ne-am simțit foarte bine și am fost tratați foarte frumos. Felici Banja Luka și îi urez mult succes”, a declarat Șumudică la finalul conferinței de presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter