Sport

Șumudică, criticat după doar două meciuri la CFR Cluj: „Smecherie de bâlci! E degradant”

Marius Șumudică și-a atras critici dure din partea lui Cornel Dinu în urma meciului pierdut cu Universitatea Craiova în Supercupa României.

Noul antrenor de la CFR Cluj a fost penalizat după ce a declarat că îl interesează mai mult cupele europene, decât Supercupa României. Într-o intervenție la Prosport Live, Cornel Dinu a făcut o serie de declarații dure la adresa antrenorului de la CFR.

„Este o diferență de mentalitate! Italia are 34 de meciuri fără înfrângere. Câștigi cât poți! Ca să-mi spui că nu te-a interesat, este șmecherie de bâlci. Nu există la un asemenea nivel să spui că nu te interesează trofeul. Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru. Nu sunt de acord cu așa ceva”, a spus Cornel Dinu la ProSport Live.


Cornel Dinu i-a dat și câteva sfaturi lui Șumudică pentru următoarea perioadă la CFR Cluj.

„Șumudică nu doar că mai are de lucrat, ci și de transmis o atmosferă de coeziune. Nu îi va fi ușor, dar hai să îi dăm niște circumstanțe atenuante”, a mai afirmat fostul antrenor al lui Dinamo.


CFR Cluj se pregătește să evolueze astăzi împotriva celor de la Borac Banja Luka, în turul 1 preliminar din Liga Campionilor, manșa retur.

abonare newsletter