Sport

BOMBĂ la CFR Cluj! Constantin Budescu vine lângă Marius Șumudică

CFR Cluj negociază transferul lui Constantin Budescu, jucătorul pentru care Marius Șumudică ar insista mult.

 

 


CFR Cluj negociază în această perioadă cu mijlocașul Constantin Budescu, cel care a lucrat în trecut cu Marius Șumudică la Astra Giurgiu. Budescu, actualmente jucător la Damac în Arabia Saudită, vrea să se întoarcă în România după ce a trecut printr-o transformare radicală în zona Golfului.

Budescu a fost convocat la meciurile echipei naționale a României și arată mai bine ca niciodată din punct de vedere fizic. Decarul care a trecut pe la Astra și FCSB este primul jucător pe care Șumudică a pus ochii și l-a solicitat conducerii din Gruia. Transferul lui Budescu ar rezolva multe dintre problemele lui CFR Cluj în faza de atac și ar fi cu siguranță o mutare extrem de importantă în vederea parcursului european.


FCSB și CFR Cluj se bat pentru Budescu

CFR Cluj trebuie să se lupte cu Gigi Becali și FCSB pentru transferul lui Budescu. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a anunțat că mijlocașul se va întoarce în România doar la echipa din Capitală în cadrul mai multor emisiuni televizate.

Totuși, mirajul Ligii Campionilor și Marius Șumudică sunt cele două argumente care sunt de partea celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Budescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter