Sport

Șumudică promite că va fi „cuminte” la CFR Cluj: „O să vedeți un alt antrenor”

Marius Șumudică a oferit primele declarații la Digi Sport după ce a semnat cu CFR Cluj și a dat de înțeles că vom vedea un cu totul alt antrenor.

 

 


Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj și este gata să înceapă treaba la campioana României. Carismaticul antrenor român a vorbit în termeni laudativi despre echipa din Gruia și a anunțat că nu vom mai vedea derapajele din trecut.

 


Șumudică i-a obișnuit pe fani cu un adevărat spectacol pe marginea terenului, fiind de mai multe ori eliminat în timpul meciurilor.

„O să vedeți un alt Șumudică, din punct de vedere al imaginii, al comportamentului. O să vedeți un antrenor mai așezat, fără discuții cu arbitrii care mi-ar aduce suspendări. La ce condiții am, trebuie să fii nebun să faci niște lucruri care îți pătează imaginea”, a declarat Șumudică la Digi Sport.


Noul antrenor al lui CFR Cluj este mândru de echipa la care a ajuns.

„Am ajuns la unul dintre marile cluburi. Înseamnă ceva pentru mine și ca expunere, trebuie să fiu acolo, să fiu pe bancă, nu trebuie să mai fac nicio greșeală care să permită arbitrilor să mă elimine”, a mai adăuga antrenorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter