Sport

Gigi Becali o acuză pe CFR Cluj de jocuri de culise:„Edi le-a zis să joace dur. Dacă le dădea roșu se potoleau”

Gigi Becali o acuză pe CFR Cluj de jocuri de culise în lupta pentru titlu în Liga 1.

 

 


Gigi Becali s-a plâns că arbitri din Liga 1 nu sancționează jocul dur al celor de la CFR Cluj și permit un fotbal agresiv din partea campioanei României.

„Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Să-i întrebaţi pe ei ce să facem. Dacă le-ar fi dat roşu ălora se potoleau. Aşa se laudă în vestiar că ne-au lovit jucătorii. Probabil că le-a zis Edi să joace mai dur, nu ştiu, dar nu cred că fac ei de capul lor. Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.ro


Finanțatorul lui  FCSB și-a amintit și de faza petrecută între Mario Rondon și Octavian Vâlceanu în meciul dintre CFR și Academica. Atacantul din Gruia l-a lovit cu genunchiul în cap pe tânărul portar, dar a primit doar un cartonaș galben. Faza l-a iritat pe Gigi Becali, cel care a sublimiat acest incident trecut cu vederea de Sebastian Colțescu.

„L-aţi văzut pe jucătorul ăla de Clinceni, cum îl cheamă, portarul (n.r. Vâlceanu) cu capul spart. Dă-i roşu şi gata! Nu poţi să schimbi culoarea cartonaşului când vezi sânge? Doar la noi se întâmplă asta”, a mai spus Becali, conform sursei citate. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter