Sport

Șefii lui CFR Cluj refuză să plătească datoriile către fostul staff al lui Dan Petrescu: „Vom depune memoriu astăzi”

CFR Cluj are probleme financiare din nou, iar acest lucru este confirmat și de foști membri din stafful lui Dan Petrescu.

 

 


Foștii colaboratori ai lui Dan Petrescu au de recuperat mai multe salarii, dar șefii din Gruia nu ar vrea să plătească sumele restante, conform DigiSport.
 

Valeriu Bordeanu, Costin Curelea și Bogdan Aldea au de recuperat mai mulți bani de la campioana României și vor depune memoriu la Comisia de Licențiere.


„Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Am fost apropiat cu Marian Copilu. Cu el am făcut actul în numele clubului, pentru că și el ia deciziile”, a spus Bordeanu pentru sursa menționată

CFR Cluj a promis că plătește restanțele în decembrie

„Sunt datorii din luna septembrie. Atunci am zis să înțelegem situația, mai ales că am vorbit cu Marian. Așa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat”, a adăugat Bordeanu.


Foștii colaboratori ai lui Dan Petrescu au de recuperat aproximativ 150.000 de euro de la echipa din Gruia.

„Îmi pare rău! Lumea mă știe, nu sunt genul de om conflictual. Dar, asta este, voi depune memoriu la Comisia de Licențiere. Este doar a doua oară, în viața mea, când depun memoriu față de un club. S-a mai întâmplat când eram la Steaua lui Gigi Becali, când am avut acel conflict.Nu am crezut că se va ajunge aici”, a mai adăugat Bordeanu.


Afirmațiile lui Bordeanu vin la scurt timp după în presă au apărut informații cu privire la întârzierile pe care le are CFR Cluj în ceea ce privește plata salariilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter