Sport

Criză la CFR Cluj! Jucătorii nu și-au mai primit ultimele trei salarii

Probleme financiare la CFR Cluj. Jucătorii nu și-au mai primit ultimele trei salarii, dar se pregătesc de marele meci cu Dinamo din această seară.

 

 


Jucătorii de la CFR Cluj nu au mai primit ultimele trei salarii. Campioana României se confruntă din nou cu dificultăți din punct de vedere economic. Potrivit Fanatik, CFR Cluj a promis că va da salariile în data de 25 martie, dar acest termen nu a fost respectat.

 


CFR Cluj – Dinamo, ultima partidă din etapa 29 din Liga 1, se desfășoară în condiții oarecum neașteptate. CFR Cluj trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, iar fotbaliștii nu și-au mai primit ultimele 3 salarii, chiar dacă li s-a promis că vor primi banii la finalul lunii martie.

Conducerea CFR-ului a transmis o nouă dată la care vor fi achitate restanțele și speră ca situația să se rezolve cât mai repede. Având în vedere că datoriile față de jucători sunt pentru anul 2021, nu au avut probleme cu obținerea licenței pentru cupele europene.


În această seară va fi meciul cel mai așteptat: CFR Cluj-Dinamo. Clujenii vor juca pe teren propriu iar partida din runda cu numărul 29 din sezonul regulat e programată de la 20:30.

CITEȘTE ȘI:


Radu Constantea și-a dat demisia de la Universitatea Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter