Sport

Marco Dulca anunțat titular în România – Germania la Campionatul European U-21

România – Germania se joacă astăzi, de la ora 19:00, în ultima etapă din faza grupelor. Cele două formații se duelează pe Boszik Arena din Budapesta, în Grupa A.

 

 


Clujul este reprezentat la acest turneu de mai mulți fotbaliști care s-au născut sau au fost formați la echipele din Cluj-Napoca. Un astfel de caz este și Marco Dulca, cel care va debuta la turneul final în meciul cu Germania. Olimpiu Moruțan, George Ganea sau Cătălin Itu au evoluat în cel puțin câte un meci, în timp ce Andrei Chindriș mai are de așteptat pentru a bifa primele minute.

 


Adrian Mutu a declarat că Adrian Petre și Marco Dulca sunt favoriți să intre în locul lui Marius Marin și George Ganea, ambii suspendați la marele meci cu Germania.

Mutu a stabilit deja şi înlocuitorii pentru cei doi jucători suspendaţi din lot: „Îi avem pe Adi Petre şi pe Marco Dulca, ei sunt gata să intre în locul celor suspendaţi (n.r. - George Ganea şi Marius Marin). Ei sunt gata să intre şi să demonstreze că pot juca la nivel înalt”, a declarat antrenorul naționalei.


Anterior, România U21 a încheiat la egalitate, 1-1, cu Olanda, şi a învins selecţionata Ungariei, cu 2-1.

Faza grupelor CE 2021 se desfăşoară în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.


Primul 11 al României ar putea arăta astfel în meciul cu Germania:  Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc – Olaru, Dulca, Ciobanu – Moruțan, Petre, Mățan

Ultimele Stiri
abonare newsletter