Sport

Vești bune în Gruia! Deac și Camora rămân la CFR Cluj

Mario Camora și Ciprian Deac, cei mai importanți jucători din istoria clubului CFR 1907 Cluj, și-au prelungit angajamentele pentru încă doi ani!

 

 


Mario și Cipri aveau deja înțelegeri semnate până în 2022, însă echipa noastră își manifestă recunoștința pentru munca exemplară depusă de cei doi în tricoul vișiniu prin această reînnoire de contract până în 2024. Ne mândrim și suntem bucuroși să avem astfel de caractere de fier în familia CFR!”, au transmis reprezentanții CFR Cluj.

 


Mario Camora a cîștigat patru titluri în Liga 1

Mario Camora și-a început povestea la CFR Cluj în 2011 și este un important jucător al echipei. Portughezul îndrăgostit pentru totdeauna de Inima Transilvaniei si de România a purtat în ultimii ani banderola de căpitan pe braț. În cei 10 ani, fotbalistul a avut 359 de apariții și a câștigat patru titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

„Victorii de răsunet și bucurii de nedescris, eșecuri amare sau lacrimi de tristețe, Mario a rămas, indiferent de moment, fie el fericit sau greu, modelul incontestabil al muncii, liderul pe care orice vestiar și-ar dori să-l urmeze!”, au spus reprezentanții CFR Cluj.


Ciprian Deac, omul trofeu!

Ciprian Deac și-a început debutul la CFR Cluj la vârsta de 15 ani, mereu dând fiind un exemplu pentru mulți fotbaliști. În cele 12 sezoane jucate pentru CFR Cluj, Ciprian a cucerit cinci titluri de campion, trei Cupe ale României și respectiv trei Supercupe ale României.

„Talentul său impecabil l-a dus și peste granițe, însă Ciprian Deac a revenit de fiecare dată cu aceeași plăcere pură pentru sportul rege, aceeași iubire sinceră pentru formația noastră. Primit mereu cu brațele deschise la CFR Cluj, legenda decarului nostru continuă!”, au transmis reprezentanții echipei de fotbal.


„Prelungirea contractelor este doar un semn modest de apreciere pentru Mario și Cipri. Loiali principiilor prin care au câștigat respectul întregii suflări microbiste, ei vor avea mereu locul asigurat în familia CFR. Chiar dacă aventura din teren se va sfârși într-o zi, porțile clubului nostru vor fi larg deschise pentru cei doi lideri și după ce vor agăța ghetele în cui!”, au mai zis reprezentanții.

CITEȘTE ȘI:


CFR Cluj, reacție de echipă mare după plecarea lui Damjan Djokovici: „Mulțumim! Unul dintre protagoniștii unui parcurs memorabil”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter