Sport

CFR Cluj, reacție de echipă mare după plecarea lui Damjan Djokovici: „Mulțumim! Unul dintre protagoniștii unui parcurs memorabil”

CFR Cluj a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după plecarea lui Damjan Djokovici în Turcia.

 

 


CFR Cluj a anunțat oficial plecarea lui Damjan Djokovici în Turcia și a transmis un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare în urma activității depuse în Gruia.

„Mulțumim, Damjan Djoković!


Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković!
Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru.
Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.
Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră!”, a transmis campioana României.

Croatul și-a dorit în ultimele luni să plece cu orice preț din Gruia, fiind atras de mai multe oferte financiare venite din zona arabă. Djokovici a ales în cele din urmă să plece în Turcia, acolo unde va fi antrenat de Marius Șumudică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter