Sport

Edi „zero goluri încasate”! Săgeți către olteni: „Poate au descoperit ei vreo tehnologie miraculoasă!”

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, partida cu CSU Craiova, ultimul meci din 2020. Edward Iordănescu: „Am reușit într-un timp foarte scurt să obținem maxim din cât se putea”.

 

 


CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate „albă”, scor 0-0, în partida contând pentru etapa a 15-a, cea care a închis „balul” Ligii 1 în 2020.

 


Despărțite de un singur punct în favoarea oltenilor, cele două echipe au mizat pe un joc prudent în confruntarea din Gruia. La capătul unui joc „puțin plăcut ochiului”, de luptă, cu „multe momente de uzură”, potrivit tehnicianului „feroviar”, cele două formații au dat-o la pace, iar CFR termină anul pe ultima treaptă a podiumului Ligii 1, la o singură „lungime” de rivalii olteni (32 de puncte), respectiv la trei puncte de liderul FCSB (34 de puncte).

„Trebuie să fiu obiectiv și să analizez tot contextul, tot momentul. Sunt patru jocuri de campionat de când am venit, din 12 puncte puse în joc am obținut 10. Nu pot decât să mă declar mulțumit, ținând cont de program, de situație, de cumulul de oboseală, de stresul care a fost la mijloc, deplasarea europeană, de parcursul dinainte să vin, de adversarii pe care i-am avut”, a declarat Edward Iordănescu, la conferința de presă după remiza cu CS Universitatea Craiova.


CFR Cluj, neînvinsă și fără gol primit în Liga 1 cu Iordănescu Jr.

De la revenirea lui Edi Iordănescu pe banca clujenilor, CFR Cluj este neînvinsă în campionat, obținând trei victorii cu 2-0 (cu Poli Iași, FCSB și Dinamo), pe lângă remiza albă cu CSU Craiova. Singura sincopă este înfrângerea dramatică din Europa League, cu Young Boys Berna, un meci pierdut cu 1-2 în minutele de prelungire, pe mâna brigăzii de arbitri francezi. „Am ieși neînvinși, fără gol primit!”, se bucură fiul fostului selecționer.

„Sunt lucruri pozitive, bune, care ne dau speranță. Sigur, în perioada asta de vacanță foarte scurtă, băieții să fie alături de familie, să se reenergizeze, să revină pozitivi, să gestionăm bine perioada scurtă și să arătăm o altă forță în competiție. Rezultatul este echitabil, pentru că și Craiova a avut situațiile ei, nu multe, și noi la fel”, a concluzionat Edward Iordănescu, declarându-se mulțumit că CFR a reușit „să obțină maxim din cât se putea”.


Edi Iordănescu, săgeți sarcastice spre CS Universitatea Craiova

Cu două minute înainte de fluierul final al „centralului” bucureștean Radu Petrescu, Ovidiu Bic a prins un șut formidabil de la marginea careului, mingea izbindu-se de bara transversală și căzând pe linia porții, oaspeții reclamând că mingea a intrat în poartă. În urma protestelor, antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a fost eliminat. Reluările au arătat că mingea nu a trecut de linia porții cu toată circumferința sa, lucru comentat și de Edward Iordănescu.

„Arbitrajul nu aș vrea să-l comentez. Sigur, și noi am solicitat anumite lucruri, am solicitat și penalty. N-aș vrea să cad în cursa asta, să mă hazardez, să discut despre arbitraj. Dacă mă întrebați despre faza respectivă, pot să spun cu sinceritate că m-am uitat de vreo 15 ori la reluare și nu am reușit să văd mingea în poartă. Probabil că adversarii noștri au descoperit o tehnologie miraculoasă și au reușit să vadă mingea... să fim sinceri!”, a declarat antrenorul campioanei.


CITEȘTE ȘI:

Ce schimbări se anunță în iarnă la CFR Cluj?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter