Sport

U-BT Cluj-Napoca joacă două turnee la finalul anului

U-BT Cluj-Napoca va juca două turnee în Liga Națională de baschet masculin până la finalul lui 2020.

 

 


Echipa antrenată de Mihai Silvășan se va deplasa în perioada 22-23 decembrie la Târgu Jiu pentru meciurile cu CSM Galați și CSM Târgu Jiu. Ardelenii vor mai juca pe 28-29 decembrie la Focșani, cu echipa gazdă, dar și cu CSM Miercurea Ciuc.

 


U-BT Cluj-Napoca are două victorii după primul turneu disputant în BT Arena. Richard și compania au debutat perfect în campionat, înregistrând două succese din tot atâtea posibile. Alb-negrii au trecut de CSO Voluntari cu 67-62 și de Steaua București, scor 106-72. 

Mihai Silvășan este obligat să caute în această perioadă un înlocuitor pentru Gregory Vargas, cel care a plecat în Statele Unite ale Americii.


„După meciul câștigat sâmbătă seara cu Steaua București, U-Banca Transilvania s-a despărțit de jucătorul Gregory Vargas. Conducătorul de joc se confruntă cu probleme personale și a decis să se întoarcă în Statele Unite, acolo unde locuiește familia sa.Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția avută în partidele din Cupa României, respectiv Liga Națională. Internaționalul venezuelean a sosit la U-Banca Transilvania în vară, după ce a evoluat la formații precum Fuenlabrada sau Maccabi Haifa”, au transmis oficialii clujeni.

Gregory a evoluat în ambele partide din Liga Națională, contabilizând medii de 10.5 puncte, 5.0 pase decisive și 3.5 recuperări, pentru un indice al eficienței de 17.0. În schimb, în Cupa României, sud-americanul s-a evidențiat cu statistici de 12.5 puncte, 6.5 recuperări, 2.5 assist-uri și un indice al eficienței de 16.5.

Ultimele Stiri
abonare newsletter