Sport

Final de eră la CFR Cluj. Dan Petrescu ar putea fi schimbat cu Adrian Mutu!

CFR Cluj ajunge la finalul „epocii” Dan Petrescu. Fostul mare jucător al Naționalei cedează locul pe banca tehnică unui alt antrenor.

 

 


UPDATE:

CFR Cluj și Dan Petrescu s-au despărțit oficial, luni

 


CFR Cluj și Dan Petrescu s-au despărțit oficial, luni, la capătul unei ședințe care a avut loc la sediul clubului.

Potrivit Gazetei Sporturilor, antrenorul principal al campioanei a semnat rezilierea amiabilă a contractului, astfel că nu va primi cele două milioane de euro stipulate în contract drept clauză de reziliere. Singura pretenție a „Bursucului” a fost ca salariile să îi fie plătite la zi.


CFR Cluj rămâne fără antrenor cu doar câteva zile înaintea duelului decisiv cu ȚSKA Sofia, din grupele UEFA Europa League. Până la numirea unui nou tehnician, antrenamentele echipei vor fi conduse de stafful lui Dan Petrescu, scrie GSP.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Meciul cu Politehnica Iași (0-1), ultima partidă pentru Dan Petrescu pe banca CFR-ului.

Înfrângerea din „șaisprezecimile” Cupei României, 0-1 cu Politehnica Iași, a fost ultima partidă pentru Dan Petrescu pe banca CFR-ului. Ajunși la patru eșecuri consecutive în Gruia, „feroviarii” se despart de omul care a condus destinele clubului în ultimii ani.

 


Informația a apărut inițial în toiul nopții, după eșecul cu ieșenii, surse din cadrul clubului confirmând pentru ProSport despărțirea de Dan Petrescu. Ulterior, patronul Neluțu Varga a recunoscut că s-a decis în privința viitorului de pe banca tehnică.

„Da, este adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă!”, a declarat Varga, pentru Fanatik.

CFR Cluj propune o despărțire pe cale amiabilă de Dan Petrescu

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, unul dintre puținii oameni din „vechea gardă” din Gruia, a confirmat că echipa va avea o ședință, luni, de la ora 12:00, în care se discută toate detaliile despărţirii de antrenor. CFR își dorește o despărțire amiabilă de Dan Petrescu.

„Este normal ca domnul Varga să aibă o asemenea descărcare, a adus foarte mulți bani în club și este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate și au spus «da, asta este, nu reușesc, nu pot». Și au plecat. Întotdeauna au fost despărțiri foarte normale. (...) Trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. (...) Avem buni jucători, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă și trebuie să se retragă demn”, a declarat Gadola, la GSP Live.

Iese Petrescu, intră Mutu? Petrescu ar putea ajunge în Golf

Potrivit presei sportive naționale, Neluțu Varga îl dorește pe fostul internațional Adrian Mutu, actualul antrenor al echipei naționale Under-21.

Rămâne de văzut dacă „Briliantul” va veni în locul „Bursucului”, care nu duce nici el lipsă de oferte, existând zvonuri privind o plecare pe bani mulți în Arabia Saudită, dar și în Scoția, la fosta adversară din cupele europene, Celtic Glasgow.

CITEȘTE ȘI:

Urlete și dezbinare în vestiarul CFR-ului! Cum a reușit Andone să împace jucătorii și să ia titlul?


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter