Sport

„U” Cluj a făcut instrucție în Moldova! Scor de maidan și calificare facilă în Cupa României

„U” Cluj a „zdrobit-o” pe modesta Hușana Huși, scor 8-2, în „șaisprezecimile” Cupei României și merge mai departe în „optimi”.

 

 


Veniți după trei înfrângeri consecutive în campionatul ligii secunde, „studenții” s-au descătușat în Moldova, pe terenul divizionarei terțe Hușana Huși, într-o partidă disputată cu spectatori în tribune.

.


La sfârșitul primului sfert de oră, băieții pregătiți de Costel Enache aveau deja 3-0, după golurile marcate de Cătălin Ștefănescu (`3), Victor Dican (`12) și Idan Golan (`15), în urma unui debut de partidă dominat autoritar de Universitatea.

„Marșul” alb-negrilor a continuat, iar Sergio Ribeiro a reușit „dubla” (`26 și `38). Gazdele au reușit să spele din rușine cu un gol marcat dintr-un penalty executat de Petre Agrigoroaei (`29), obținut după o neglijență în careu a lui Gorcea.


Universitatea Cluj s-a distrat cu modesta Hușana Huși

După 5-1 la pauză, „șepcile roșii” au început în aceeași notă și partea secundă a jocului din Moldova, Cătălin Ștefănescu izbutind și el „dubla” cu un șut pe jos, la colțul lung (`49). A venit apoi rândul lui Idan Golan să bifeze al doilea gol personal, cu o lovitură de cap (`56).

Dan Berci, după o lovitură de pedeapsă obținută de Negrean, a dus scorul la 8-1 (`79), însă hușenii, calificați în această fază a Cupei României după mai bine de trei decenii de „secetă”, au reușit să reducă din diferență, același Agrigoroaei reușind să „perforeze” poarta apărată de Gorcea (`87).


„U” Cluj s-a calificat în „optimile” Cupei României

După 8-2 pe terenul Hușanei Huși, Universitatea Cluj a obținut „biletele” pentru următoarea fază a Cupei României.

Cu un moral bun după descătușarea din Moldova, elevii lui Costel Enache primesc, miercuri, vizita Farului Constanța, echipă ce tocmai a sărbători centenarul. „U” Cluj speră la o victorie și în campionat, după trei înfrângeri consecutive (1-2 pe terenul Reșiței, 0-1 la București, cu Rapid, respectiv 1-2 în Harghita, cu FK Csíkszereda).


CITEȘTE ȘI:

Un fost portar de la „U” Cluj a ajuns șofer de TIR:„N-ai masă, mănânci din mers”


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter