Sport

Pierduți în ceață la Miercurea Ciuc! „U” Cluj a bifat a 3-a înfrângere consecutivă

Universitatea Cluj a pierdut, joi, la Miercurea Ciuc, al 3-lea meci consecutiv după ieșirea din izolare.

 

 


„Studenții” au stat trei săptămâni în izolare din cauza infecției cu COVID-19, iar acest lucru se vede în jocul fotbaliștilor lui Costel Enache.
 

Universitatea a pierdut în decurs de 12 zile trei meciuri extrem de importante în Liga a 2-a. Clujenii au cedat cu 2-1 pe terenul de la Reșita, ulterior au pierdut cu 1-0 împotriva celor de la Rapid și cu 2-1 la Miercurea Ciuc.


Ceața a creat probleme la Miercurea Ciuc

Partida de la Miercurea Ciuc s-a jucat joi, de la ora 16:30, pe o ceață groasă în care cu greu puteai să vezi o fază completă.

Fotbaliștii clujeni au început bine meciul de la Miercurea Ciuc  și au avut două ocazii bune de a marca în primele 15 minute prin Goga.  Dominarea Universității a fost stopată de un gol marcat de Miercurea Ciuc în minutul 19.  Gazdele au marcat la prima fază importantă prin Bauza, cel care a tras de la marginea careului, iar mingea deviată de Luchin a ajuns în poarta lui Vâtcă.


Miercurea Ciuc a dominat partea a doua a primei reprize și a fost la un pas să ducă scorul la 2-0 prin Eder Gonzalez.

Repriza secundă a început la fel de prost pentru Universitatea Cluj, iar în minutul 47 scorul devenea 2-0 pentru gazde. Andras Meszaros a izbutit să înscrie după ce a fost lăsat singur cu poarta goală de o pasă excelentă venită din partea lui Marrone.


Universitatea Cluj a dat semne de revenire în minutul 78, atunci când Golan a redus din diferență. Mijlocașul din Israel a marcat cu o lovitură de cap, în urma unei centrări venite de la Sergio Ribeiro.

Plusul de încredere oferit de golul lui Golan a fost însă rapid șters de Ioan Filip. Mijlocașul Universității a fost eliminat în minutul 81 după ce a primit al doilea cartonaș galben,  în urma unui fault la mijlocul terenului.


Universitatea Cluj rămâne pe locul 13 în clasament după acest meci și este la 5 puncte de Metaloglobus București, ultima echipă aflată pe locurile de play-off.

Trupa lui Costel Enache va juca duminică, de la ora 13:30, împotriva Hușanei Huși în Cupa României.

Au evoluat echipele

FK Csikszereda: Rybansky – R. Takacs, Kelemen, Apro, Marrone – Eder Gonzalez (cpt.), Csuros – Botorok (Szondi 84′), Bauza, Jebari (Savin 60′) – Meszaros (Bor 84′)
Rezerve: Gyenge – Pinter, Bara, Palmeș, Haberkon, B. Antal
Antrenor: Valentin Suciu

”U” Cluj: Vâtcă – Laur. Rus, Telcean (Negrean 70′), Luchin, Taub – I. Filip – D. Novac (Andr. Mureșan 70′), Bg. Barbu (Sergio Ribeiro 70′) – Mâneran, Goga (cpt.)(Gavra 52′), Nic. Pîrvulescu (Golan 52′)
Rezerve neutilizate: Muțiu – Mat. Moraru, Inacio Miguel, Ștefănescu
Antrenor: Costel Enache

Ultimele Stiri
abonare newsletter