Sport

CFR Cluj - Poli Iași se va juca în Gruia! Gest superb făcut de formația din Copou

Partida dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj din 16-imile Cupei României nu va mai avea loc în Copou, aşa cum a fost tragerea la sorţi, ci în Gruia, după ce moldovenii au acceptat propunerea conducerii campioanei.

CFR Cluj - Poli Iași se va juca în Gruia! Gest superb făcut de formația din Copou CFR Cluj - Poli Iași se va juca în Gruia! Gest superb făcut de formația din Copou

 

 


CFR Cluj a solicitat adversarei sale să accepte mutarea meciului în Ardeal din cauza programului încărcat pe care-l are la finalul lunii, când este programat şi jocul din Cupă.
 

Campioana va juca în Europa League şi înainte, şi după meciul cu Poli Iaşi, iar ambele meciuri europene se vor desfăşura pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu.


Pe 26 noiembrie, de la 22:00, CFR Cluj joacă împotriva celor de la AS Roma, în etapa a patra a grupei A de Europa League, iar pe 3 decembrie, de la 22:00, pe cea a bulgarilor de la ŢSKA Sofia, în runda a cincea, ambele meciuri fiind pe teren propriu.

Între cele două meciuri europene, cel mai probabil pe 29 sau 30 noiembrie (FRF nu a stabilit datele exacte pentru meciurile din 16-imile Cupei României), se va disputa şi Poli Iaşi – CFR Cluj. Conform tragerii la sorţi, partida ar fi trebuit să aibă loc în Moldova.


 „CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească public clubului CSM Politehnica Iași, președintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu și staff-ului său tehnic și nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iași, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din șaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și nu la Iași, așa cum era programat conform tragerii la sorți.

Meciul din șaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma și CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană și pentru a îmbunătăți coeficientul țării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iași de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toți cei implicați în fotbalul românesc. ”, a transmis clubul din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter