Sport

Noi informații despre starea de sănătate a fotbaliștilor infectați cu COVID-19 de la „U” Cluj

Fotbaliștii de la „U” Cluj se simt bine după ce au fost infectați cu COVID-19, iar o parte dintre ei ar putea evolua cu CSM Reșita.

Noi informații despre starea de sănătate a fotbaliștilor infectați cu COVID-19 de la „U” Cluj Noi informații despre starea de sănătate a fotbaliștilor infectați cu COVID-19 de la „U” Cluj

 

 


Universitatea Cluj a anunțat că jucătorii și membrii staff-ului tehnic auxiliar depistați pozitiv cu SARS-CoV-19 au dezvoltat o formă ușoară și au prezentat doar simptome minore, nefiind necesară internarea. Aceștia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună.

 


Jucătorii si membrii staff-ului auxiliar depistati pozitiv, ca de altfel și ceilalți sportivi și angajați ai clubului, sunt monitorizați permanent de echipa medicală a clubului, în colaborare cu medici infecționiști.

Universitatea Cluj va juca în această cu CSM Reșita, echipă pregătită de Alin Minteuan, fostul secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj.


Pentru reintegrarea lor în programul competițional, la finalul celor 14 zile de izolare, FC Universitatea Cluj colaborează îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Cluj, conform reglementărilor în vigoare și a protocolului dintre FRF si Ministerul Sănătății.

abonare newsletter