Sport

George Țucudean, interviu sincer după retragerea din fotbal:„Mai bine să mă știe lumea ca un atacant bun”

George Țucudean a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena Sport despre motivele care l-au determinat să renunțe la fotbal.

George Țucudean, interviu sincer după retragerea din fotbal George Țucudean, interviu sincer după retragerea din fotbal

 

 


George Țucudean a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj, dar probleme de sănătate l-au determinat să renunțe la cariera de fotbalist. Fostul vârf din Gruia a fost tentat de o aventură la Dinamo, fiind dorit cu insistență de Cosmin Contra la echipa din capitală.

 


„Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc. Pentru binele meu şi pentru binele lui Dinamo. Mai bine să trăiască lumea cu ideea "mamă, ce bun a fost Ţucudean acolo", decât să zică "a venit Ţucudean nepregătit, e mort şi nu poate să joace".Decât să mă înjure, să dau cu piciorul la tot ce am făcut bun în ultimii ani, am preferat să mă opresc”, a declarat George Țucudean, pentru sursa menționată.

George Țucudean și-a început cariera de fotbalist la UTA Arad, oraș în care este născut. Atacantul a ajuns prima dată la Dinamo în 2010 și avea să fie transferat la Standard Liege după un parcurs bun în tricoul alb-roșilor. Atacantul a mai trecut pe la Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul, iar din ianuarie 2018 a fost cumpărat de CFR Cluj.

abonare newsletter