Sport

Nocturna de 93.000 de euro a fost inaugurată la Florești. Echipa comunei rămâne însă în Liga a 4-a

Primăria Florești a inaugurat cu fast nocturna de 93.000 de euro de pe stadionul din localitate.

Stadionul din Florești are nocturnă începând de ieri Stadionul din Florești are nocturnă începând de ieri

 

 


În luna aprilie, Primăria comunei Florești a achiziționat, prin vânzare directă, o instalație de nocturnă în valoare de 450.000 de lei, adică peste 93.000 de euro, profitând de faptul că în perioada Stării de Urgență nu a fost nevoie de licitație pentru proiectele de până la 450.200 de lei.

 


Chiar dacă mulți dintre floreșteni nu știau, comuna are o echipă de fotbal care se numește ACS Florești, dar care evoluează în Liga a 4-a din județul Cluj. Echipa comunei ar fi trebuit să joace barajul de promovare în Liga a 3-a în această vară, dar s-a retras pe motiv că nu există susținere financiară.

Noua bijuterie din Florești a fost inaugurată sâmbătă seara, la ora 20:00, fiind organizat un adevărat spectacol cu torțe și intonarea imnului României.


„Nu este nicăieri în zona Clujului o bază mai bună decât a noastră. Au venit aici și au vrut să se antreneze cei de la CFR, de la Universitatea Cluj. Avem în comună 1.500 de copii care fac sport, fotbal, baschet, rugby, karate, volei și sper ca în curând să poată face și înot sau polo, că sunt și alte proiecte. Pentru nocturnă, erau bani prinși în buget, este o investiție”, a explicat edilul, potrivit Libertatea, publicație care amintește și de problemele cu legea pe care le-a avut Șulea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter