Sport

Transfer BOMBĂ la „U” Cluj! Veteranul Gabi Tamaș a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj anunță transferul verii la club: Gabriel Tamaș a semnat cu „studenții”.

Transfer BOMBĂ la „U” Cluj! Veteranul Gabi Tamaș a semnat cu „șepcile roșii” Transfer BOMBĂ la „U” Cluj! Veteranul Gabi Tamaș a semnat cu „șepcile roșii”

 

 


FC Universitatea Cluj a reuşit transferul verii: Gabriel Tamaş (36 de ani) va îmbrăca tricoul alb-negru în sezonul 2020/2021. Fostul internațional român va purta tricoul cu numărul 30, așa cum se observă și în prezentarea video a jucătorului adus sub comanda lui Adrian Falub, postat pe pagina oficială a clubului universitar.

 


Cunoscut pentru abilitățile sale defensive excepționale, fotbalistul născut la Brașov are un palmares de invidiat, trecând pe la echipe străine de renume, precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Watford sau Hapoel Haifa. Are și 3 goluri în 67 de prezențe pentru Naționala României, cu care a participat la EURO 2008.


 

În fotbalul românesc, Tamaș a jucat pentru Tractorul Brașov, Dinamo București, FCSB și Astra Giurgiu, bifând un titlu de campion, trei Cupe ale României, o Supercupă și două Cupe ale Ligii. În 2013, el semnase cu CFR Cluj, rivala locală a Universității, însă a plecat de la echipa din Gruia fără să joace în vreun meci oficial, scandalurile ținându-se scai de Gabi Tamaș, umbrindu-i cariera în repetate rânduri.


Gabi Tamaș: „Mi-ar plăcea să mă retrag de la U!”

Sunt încântat de venirea la U. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la U, ar fi un lucru frumos”, a declarat Gabi Tamaș.

CITEȘTE ȘI:


„U” Cluj nu are obiectiv principal promovarea:„Vreau să creștem tinerii jucători clujeni”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter