Sport

VIDEO. Fanii lui CFR Cluj au făcut SHOW în Gruia! Zeci de suporteri și-au încurajat favoriții înaintea meciului cu Gaz Metan

Fanii lui CFR Cluj s-au strâns duminică în număr mare în fața stadionului pentru a-și încuraja favoriți înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

VIDEO. Fanii lui CFR Cluj au făcut show în Gruia! Zeci de suporteri și-au încurajat favoriții înaintea meciului cu Gaz Metan VIDEO. Fanii lui CFR Cluj au făcut show în Gruia! Zeci de suporteri și-au încurajat favoriții înaintea meciului cu Gaz Metan

CFR Cluj se află într-o situație delicată în clasament după ce Universitate Craiova a câștigat cu 2-1 duelul cu FCSB din această rundă. Oltenii s-au distanțat la patru puncte de campionii României, iar meciul dintre Gaz Metan și CFR Cluj devine astfel crucial.

Formația antrenată de Dan Petrescu primește vizita ultimei clasate din play-off, într-un meci care se va disputa de la ora 20:30 în Gruia. Medieșenii se confruntă cu mari probleme de lot după ce Marius Constantin și Sergiu Buș au fost eliminați etapa precedentă și sunt suspendați, în timp ce alți jucători precum Hora, Fofana sau Ely Fernandes au plecat la 1 iulie după ce le-au expirat contractele.


 


CFR Cluj, o echipa tot mai iubită de fanii fotbalului în Cluj-Napoca

Formația din Gruia și-a câștigat mii de fani în ultimii 15 ani datorită rezultatelor obținute pe plan intern, dar mai ales pe plan extern. Echipa din Gruia era dominată de marea rivală Universitatea Cluj la capitolul suporteri, însă după ultimele sezoane balanța s-a echilibrat. De altfel, mai multe sondaje create pe internet au arătat o distanță mică între numărul de fani dintre cele două formații clujene.

Citește și:


Dan Petrescu, „dat afară” de presa centrală, reconfirmat de conducerea CFR Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter