Sport

Veste EXCELENTĂ pentru CFR înaintea duelului direct cu Astra! Ce s-a întâmplat la Giurgiu?

CFR Cluj a primit o veste excelentă, care ar putea cântări decisiv în duelul direct cu Astra Giurgiu din acest weekend.

Veste EXCELENTĂ pentru CFR înaintea duelului direct cu Astra! Ce s-a întâmplat la Giurgiu? Veste EXCELENTĂ pentru CFR înaintea duelului direct cu Astra! Ce s-a întâmplat la Giurgiu?

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins, marţi, apelul formulat de clubul Astra Giurgiu pentru neacordarea licenţei UEFA, ediţia 2020-2021, de către Departamentul de licenţiere al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

TAS a respins astăzi, 30 iunie 2020, contestaţia formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenţei UEFA pentru sezonul 2020-2021”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) publicat pe site-ul oficial.


Tribunalul de Arbitraj Sportiv, ultima cale pentru Astra Giurgiu. OUT din Europa!

La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menţinut hotărârea instanţei de fond de refuzare a licenţei UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, respectiv pentru existenţa unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajaţi şi către asigurările sociale şi autorităţile fiscale.

TAS a reprezentat astfel ultima cale de atac pentru Astra Giurgiu, club care în situaţia în care va ocupa un loc de cupe europene la finalul Ligii I nu va mai putea participa. Vestea proastă îi prinde pe giurgiuveni chiar înaintea partidei de pe teren propriu cu CFR Cluj, care se va disputa sâmbătă, 5 iulie.


CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj poate da o nouă lovitură financiară! Jucătorul campioanei, dorit în La Liga
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter