Sport

CFR Cluj poate da o nouă lovitură financiară! Jucătorul campioanei, dorit în La Liga

CFR Cluj este aproape să dea o nouă lovitură financiară cu vânzarea unui fotbalist care a fost reinventat de antrenorul Dan Petrescu.

CFR Cluj poate da o nouă lovitură financiară! Jucătorul campioanei, dorit în La Liga CFR Cluj poate da o nouă lovitură financiară! Jucătorul campioanei, dorit în La Liga

Este cert că, deși se apropie de un nou titlu în Liga 1 și, implicit, de o nouă participare în cupele europene, campioana României va pierde mai mulţi fotbalişti în perioada imediat următoare. Cu toate acestea, „feroviarii” pot încasa o sumă importantă de pe urma unui golgheter al echipei, Billel Omrani, deși acesta nu a mai marcat din 1 decembrie 2019.

CFR Cluj va suferi modificări masive la nivelul lotului în această perioadă. De exemplu, contractele lui Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean au expirat în 30 iunie, iar situaţia lor este clară. Portarul lituanian s-a înţeles deja cu o echipă din zona Golfului, în timp ce vârful arădean nu a mai dorit să-şi prelugească înţelegerea până la finalul sezonului.


Billel Omrani, dorit în La Liga, de Leganes

Atacantul reinventat de „SuperDan” la CFR Cluj, Billel Omrani, a devenit unul dintre cei mai atractivi fotbalişti ai trupei din Gruia, după un sezon relativ bun. Vârful francez de origine algeriană a înscris de 7 ori în cupele europene şi de 6 ori în Liga 1, iar cifrele şi prestaţiile sale l-au adus în atenţia echipelor din vestul Europei, scrie Telekom Sport.

După ce în iarnă au existat deja discuţii între CFR Cluj şi Sheffield United, din Premier League, acum Billel Omrani este atras cu o ofertă din La Liga. Conform lebuteur.com, atacantul ar fi primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are însă şanse scăzute de a se salva de la retrogradare.


Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes. Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj”, susţine sursa citată.

2,8 milioane de euro, prețul lui Billel Omrani

Cotat la 2,8 milioane de euro, conform transfermarkt.de, Billel Omrani ar putea aduce o sumă importantă la CFR Cluj. Inclusiv „feroviarii” au confirmat că vârful este de vânzare şi au anunţat care este suma de transfer pentru care sunt dispuși să se despartă de atacantul trecut pe la AC Arles şi Olympique Marseille, club care l-a crescut.


Spaniolii au scris şi despre decizia atacantului campioanei României de a reprezenta naţionala Algeriei: „Antrenorul său, Dan Petrescu, a anunţat că golgheterul a ales Algeria, în ciuda insistenţelor venite dinspre naţionala României. În condiţiile în care se va transfera în Spania sau Anglia, selecţionerul Algeriei ia în considerare să-l cheme la prima reprezentativă”.

CITEȘTE ȘI:


CFR a revenit cu picioarele pe pământ! Petrescu: „Sunt mulți jucători frustrați la noi!”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter