Sport

Vasile Dâncu s-a decis între „U” Cluj și CFR. Pe cine susține sociologul în fotbalul clujean

Vasile Dâncu este un personaj special în lumea fotbalului clujean, fiind în umbra rezultatelor de la CFR Cluj și Universitatea Cluj în ultimii ani.

Vasile Dâncu s-a decis între „U” Cluj și CFR. Pe cine susține sociologul în fotbalul clujean Vasile Dâncu s-a decis între „U” Cluj și CFR. Pe cine susține sociologul în fotbalul clujean

Sociologul a vorbit într-un interviu acordat pentru site-ul Fanatik despre implicare în fotbalul clujean și despre echipa pe care a ales să o susțină în orașul de pe malul Someșului.

„Eu sunt dinamovist, dar deja încep să uit de Dinamo. Deși afectiv, în memoria de lungă durată, alegerile din copilărie rămân. Dincolo de asta sunt profesor la UBB, am fost student și Universitatea Cluj e iubirea tinereților mele. Îmi place Gloria Bistrița, dar din păcate Gloria a dispărut și ea și se chinuie să se reconstruiască. Dar sunt cel mai apropiat de proiectul CFR pentru că acolo este un experiment, un proiect profesionist, în care se încearcă a se face fotbal după un model occidental. Iar eu sunt alături de proiectele care încearcă modernizarea României, care încearcă să aducă ceva nou și care aduc comunității noastre un avantaj", a spus Vasile Dâncu când a fost întrebat pe cine susține.


Vasile Dâncu ar prefera un meci între FCSB și CFR Cluj pe Arena Națională în locul unui derby între CFR Cluj și Universitatea Cluj.

„Mi-e dor (de un derby CFR - "U"- n.r.), deși ultimul derby pe care l-am văzut între CFR și Universitatea a fost un meci aproape plictisitor. Nu a avut nimic din tensiunea cu care eram obișnuit. Mi-e dor cu adevărat de un derby Steaua – Dinamo, cu tribunele pline, și mi-aș dori și un meci CFR – Steaua pe Național Arena cu tribunele pline și fără distanțare socială", a spus Dâncu.


Citește și:

CFR Cluj, acuzată că și-a aranjat succesul de la Botoșani:„A fost un blat din era clasică a Diviziei A”

 


Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter