Sport

CFR Cluj, acuzată că și-a aranjat succesul de la Botoșani:„A fost un blat din era clasică a Diviziei A”

Jurnalistul Mihai Mironică de la Pro TV a tunat și a fulgerat după victoria cu 2-0 obținută de CFR Cluj la Botoșani.

Acuzații de blat la adresa CFR-ului după sccesul de la Botoșani: Acuzații de blat la adresa CFR-ului după sccesul de la Botoșani:

Mironică este de părere că meciul de la Botoșani a fost aranjat pentru ca victoria CFR-ului să nu fie pusă la îndoială vreo clipă. Jurnalistul a aruncat săgeți în direcția lui Andrei Chindriș, fotbalistul care a provocat un penalty încă din debutul meciului. Comentatorul a comparat jocul de Botoșani cu cele din era Diviziei A, o perioadă cunoscută pentru blaturile organizate între diferite echipe.

„Victoria campioanei la Botoșani a arătat că un blat din era clasică a acestor aranjamente în Divizia A. Dar, sigur, nu ne putem gândi la așa ceva, doar a spus domnul Iftime că vrea că FCSB să cucerească titlul. Însă dacă FCSB ar câștigă așa la Giurgiu, să zicem, sau chiar la Botoșani, nu ne-am opri două săptămâni din discuțiile despre blat, comisiile federale s-ar pune pe amendat echipe pentru nu știu ce împrumut și tot așa.”, a scris Mironică într-un articol apărut pe siteul  sport.ro


Andrei Chindriș, clujean de origine, este unul dintre cei mai căutați fundași centrali din Liga 1, dar în opinia lui Mihai Mironică jocul făcut împotriva lui CFR Cluj a fost unul cu destul de multe semne de întrebare.

„Rețeta spectacolelor de pe vremuri era că meciul să fie rezolvat rapid, din start, că să nu existe emoții pe parcurs. Botoșani a făcut rapid cadou două goluri de un penibil sublim și apoi a avut grijă să nu care cumva să strice media copilului debutant din poartă clujenilor, Otto Hindrich. De fapt, mi s-a părut că am avut parte de un Otto Chindris, de un debutant și nu de un ditamai căutatul de Valencia sau mai știu ce astfel de “avioane”. Mult lăudatul și curtatul și inaccesibilul fundaș al Botosaniului, clujean de felul lui, să nu uităm, a făcut un fault de penalty de tot râsul la Omrani, când vârful CFR-ului nu prezența niciun pericol. Iar apoi și-a intrat în rol portarul Hankic cu felul în care și-a băgat în ședința coechipierii la faza în care s-a scos lovitură liberă la marcarea celui de-al doilea gol și cu modul grotesc în care și-a “deranjat” zidul în față lui Deac.”, a mai scris Mironică.


 

Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

 


Un jucător de la CFR Cluj, pe lista celor mai talentați tineri din Europa

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter