Sport

Ţucudean pleacă de la CFR Cluj! Unde va juca din vară atacantul din Gruia

Contractul lui George Ţucudean va expira în această vară la CFR Cluj, iar atacanul este decis să plece din Gruia.

Ţucudean pleacă de la CFR Cluj! Unde va juca din vară atacantul din Gruia Ţucudean pleacă de la CFR Cluj! Unde va juca din vară atacantul din Gruia

Ţucudean a intrat în conflict cu Dan Petrescu, iar ruptura dintre cei doi este principalul motiv pentru care atacantul s-a decis să plece de la CFR Cluj. Internaţionalul român a fost om de bază la trupa clujeană în primul sezon cu Dan Petrescu, însă problemele de sănătate l-au scos ulterior din ritm.

Fotbalistul s-a contrat ultima dată cu Dan Petrescu pe tema banilor şi a salariilor restante pe care echipa antrenată de „bursuc” le are de plătit către jucători. Țucudean a fost unul dintre cei care a pus piciorul în prag alături de Alin Minteuan, un alt membru important al CFR-ului care are bagajele făcute.


UTA Arad, Dinamo sau retragerea definitivă, variantele lui Țucudean

Dinamo a fost prima echipă care s-a interesat de George Țucudean în urma problemelor apărute în Gruia. „Alb-roșii” nu o duc excepțional, însă șefii din „Ștefan Cel Mare” speră că atașamentul lui Țucudean pentru culorile dinamoviste să îl determine să revină în Capitală. UTA Arad este a doua echipă care s-a interesat de Țucudean. Arădenii sunt deciși să-l transfere pe atacantul de la CFR dacă reușesc promovarea în Liga 1. De altfel, familia lui Țucudean a fost interesată de achiziționarea clubului UTA.

Problemele la inimă l-au chinuit teribil pe George Țucudean în ultimii ani fiind nevoit să se opereze la o clinică specială din Viena. Țucudean s-a retras temporar din fotbal la începutul sezonului 2019/2020, dar în iarnă a decis să revină după o perioadă în care lucrurile au arătat bine. Totuși, despărțirea de CFR Cluj ar putea să se încheie finalul carierei pentru atacantul român.

abonare newsletter