Sport

Dan Petrescu a făcut marele anunț! Culio se întoarce la CFR Cluj. Ce problemă are însă argentinianul

Dan Petrescu a anunțat că Juan Culio se va întoarce la CFR Cluj în următoarele luni.

CFR Cluj a bifat deja primul transfer în perioada de mercato după ce Dan Petrescu a ajuns la o înțelegere cu Juan Culio pentru ca argentinianul să revină în Gruia. Fotbalistul sud-american a cerut la finalul lunii decembrie să fie lăsat să plece în Argentina pentru a sta cu familia, însă dragostea față de CFR este mult mai intensă se pare.

„Juan Culio vrea să se întoarcă să joace. Când a plecat mi-a spus să-l înțeleg că vrea să plece pentru familie și i-am spus că îl aștept până la 50 de ani. Acum vrea să joace din nou la CFR Cluj. Dacă vine marți, eu îl bag miercuri să joace, așa mare încredere am în profesionistul Culio. El, în Argentina, joacă meci de meci, în liga a doua”, a declarat Dan Petrescu.


Culio, blocat în Argentina de coronavirus

Coronavirusul blochează însă pentru moment revenirea lui Juan Culio, deoarece zborurile din Argentina au fost anulate până la finalul lunii septembrie.

„Acum vrea să se întoarcă, s-a răzgândit și soția: nu mai vrea în Argentina. Problema este că din Argentina nu se mai zboară până în luna septembrie. Să vedem dacă poate să plece de acolo cu mașina și apoi cu avionul”, a mai spus antrenorul formației CFR Cluj.

abonare newsletter