monitorulcj.ro Menu

Sport

Duelul cu Astra, ultimul meci în Gruia pentru Culio. Intrarea fanilor va fi LIBERĂ

Pentru meciul cu Astra Giurgiu, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi.

Duelul cu Astra, ultimul meci în Gruia pentru Culio. Intrarea fanilor va fi LIBERĂ, sursă foto: captură video CFR Cluj

„Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriți voi, suporterii CFR-iști să îl numiți, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul alb-vișiniu! Haideți cu toții la stadion, haideți cu toții în Gruia!”, se arată într-un mesaj al clubului feroviar, după ce mijlocașul argentinian și-a anunțat, în lacrimi, plecarea de la CFR Cluj.

Veteranul a luat decizia de a părăsi România din motive personale și de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soția și copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie, dezvăluie clubul feroviar.

„E o decizie care, pe noi, toți cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărțim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârșit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil. Mulțumim, Juan! Mulțumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toți din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul alb-vișiniu și pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă”, mai transmite echipa campioană.

„Îți dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că știm că o poți face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia și din postura de antrenor pentru că CFR și Clujul va fi mereu casa ta”, se încheie mesajul grupării ardelene.

CITEȘTE ȘI: Cu lacrimi în ochi, Juan Emmanuel Culio a spus adio CFR-ului și fanilor feroviari