Sport

Deac, încrezător la reunirea lotului: "Avem un lot bun! Nu mai avem nevoie de întăriri. Putem elimina Sevilla"

Ciprian Deac, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a vorbit la reunirea lotului despre cantonamentul din Spania, meciul cu Sevilla, dar și situația lotului.

CFR Cluj s-a reunit astăzi după vacanța de iarnă și va pleca în Spania pentru un cantonament de 14 zile în localitatea Oliva Nova din Valencia în perioada 11 - 25 ianuarie.

"Ne bucurăm că vom pleca în Spania, deoarece acolo am fost și acum doi ani și am avut condiții excelente. Terenuri excelente, mâncare foarte bună, iar dacă echipa vrea performanțe trebuie să avem și condiții foarte bune. E prima iarnă la CFR Cluj în care nu avem niciun coleg nou. Suntem un grup numeros, un grup valoros și din punctul meu de vedere nu mai avem nevoie de nimeni, dar nu sunt eu în măsură să decid acest lucru.", a declarat Ciprian Deac.


"Sunt multe echipe care sunt implicate în lupta pentru titlul de la Craiova, Astra, FCSB. E clar că în momentul în care se vor înjumătăți punctele clasamentul se va strânge și mai mult. Sper să facem o figură frumoasă și în Liga 1, deoarece noi am pierdut multe puncte în ultimele meciuri. Așteptăm play-off-ul pentru că acolo e care pe care. Fiecare echipă face modificări, dar pentru noi este mai important ce realizăm noi. De când am revenit am avut mereu o echipă bună și un lot puternic.E prima iarnă la CFR Cluj în care nu avem niciun coleg nou. Suntem un grup numeros, un grup valoros și din punctul meu de vedere nu mai avem nevoie de nimeni, dar nu sunt eu în măsură să decid acest lucru.", a mai  spus Deac.

CFR Cluj se va duela în luna februarie cu Sevilla în 16-imile de finală din Europa League într-o partidă care se va disputa cel mai probabil pe un teren dificil și o vreme nu tocmai ideală pentru fotbal


"Sevilla este favorită în meciul cu noi și îi văd principalii favorabili și la câștigarea Europa League. Sperăm să îi prindem pe un teren mai greu aici pentru că jucăm în februarie și știm bine ce vreme este pe aici. E bine că avem adversari grei în amicale, deoarece ne putem da seama la ce valoare suntem și nu ne păcălim. Sunt bine venite astfel de meciuri. Dacă vom reuși să eliminăm Sevilla va fi un sezon cu adevărat excelent. Nu suntem eliminați direct.", a mai spus internaționalul român.

Campioana României la pierdut în această iarnă pe Juan Culio, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei în ultimele două sezoane.


"Culio a fost un lider în vestiar și un jucător excelent în echipa noastră. Este o pierdere mare pentru noi, dar avem un lot numeros și antrenorul are de unde alege. Cred că nu stăm într-un jucător sau doi.", a afirmat Deac.

Ultimele Stiri
abonare newsletter