Sport

CFR Cluj, gata de războiul cu FC FCSB! Golofca, pregătit să dea peste nas fostei sale echipe

După victoria de răsunet cu Lazio Roma, 2-1, din grupele Europa League, „feroviarii” revin în campionat, unde vor da piept cu marea rivală din București, FC FCSB.

CFR, gata de războiul cu FCSB! Golofca, pregătit să dea peste nas fostei sale echipe CFR, gata de războiul cu FCSB! Golofca, pregătit să dea peste nas fostei sale echipe

În lipsa lui Dan Petrescu, suspendat pentru patru etape în urma incidentelor din timpul partidei cu Astra Giurgiu, pierdut de clujeni cu 2-3, Alin Minteuan va sta din nou pe banca CFR-ului, așa cum a făcut-o la „antrenamentul cu public” cu FC Voluntari, scor 5-0. Deși recunoaște că unii jucători resimt oboseala după parcursul infernal din ultimele săptămâni, fostul mijlocaș este încrezător în băieții săi.

Euforia meciului cu Lazio a trecut, este o altă competiție acum. Mâine seară vom juca în campionat, sperăm să o facem cât mai bine. Ei (n.red. FCSB) trec printr-o perioadă foarte bună, începând de la meciul cu Viitorul, au legat și a doua victorie cu Craiova, sunt două echipe cu care se câștigă greu chiar și câte un punct. Noi vom încerca să abordăm acest meci cu maximă seriozitate, concentrați 100%”, a precizat antrenorul secund al „feroviarilor”, Alin Minteuan.


„Am trecut și trecem prin momente grele, cu meciuri multe, cu deplasări, dar jucătorii au reușit într-o oarecare măsură să revină, sperăm ca mâine la ora jocului să fie 100%. Doar Pereira are ceva probleme, dar va reveni curând la antrenamente. Clar, vor fi schimbări față de meciul cu Lazio, dar Mister (n.red. Dan Petrescu) va mai avea timp să se gândească până la ora jocului”, a mai punctat „secundul”.

„Cei de la FCSB sunt într-o formă bună şi ei, dar noi suntem pregătiţi. Ne-am antrenat bine și mergem să luăm toate cele 3 puncte. Am jucat acolo, vă daţi seama că sunt mai motivat. Aştept meciul, sper să joc şi să îmi ajut echipa. Trecutul meu nu mai contează. Sunt la CFR Cluj şi vreau să câştig trofee cu CFR Cluj. Steaua (n.red. FCSB) este un adversar puternic şi trebuie să câştigăm acest meci, dacă vom pierde, se va şterge cu buretele meciul bun cu Lazio”, a declarat mijlocașul Cătălin Golofca (29 de ani).


Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa mâine seară, de la ora 20:30, la București, pe Arena Națională și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look.

abonare newsletter