Sport

Petrescu voia mai mulți fani cu Lazio: „Să facem o poză la clasament, să rămână așa!”

Dan Petrescu, a afirmat, joi seara, după victoria pe teren propriu în faţa lui Lazio Roma, scor 2-1, în primul meci pe care l-a disputat în Grupa E a Europa League, că şi-ar dori să facă o fotografie a clasamentului, cu „feroviarii” pe primul loc, şi că speră să-şi păstreze aceeaşi poziţie până la final.

Petrescu voia mai mulți fani cu Lazio: „Să facem o poză la clasament, să rămână așa!” Petrescu voia mai mulți fani cu Lazio: „Să facem o poză la clasament, să rămână așa!”

„Omrani a intrat ca atitudine bine, ca realizări, nu prea bine, pentru că a avut ocazii rare, pe care nu ai voie să le ratezi la asemenea nivel. Eu am vorbit cu el şi i-am spus că ţin foarte mult la el, dar că nu are cum să fie titular dacă nu se antrenează bine. Repriza a doua a fost una foarte, foarte bună, chiar dacă s-a jucat într-un alt sistem. Oricine îşi doreşte să câştige cu Lazio, suntem la începutul acestei grupe, ne vor aştepta meciuri la fel de grele. În repriza a doua ne-am revenit cu toţii şi este o victorie foarte importantă pentru clubul CFR. Astăzi (n.red. joi) a fost, zic eu, o victorie meritată. Trebuie să facem o poză la clasament, sperăm să rămână aşa!”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă după succesul cu lazialii.

Tehnicianul campioanei consideră că a fost inspirat când a ales un sistem de joc cu trei fundaşi centrali, pe care îl foloseşte de obicei atunci când adversara are doi atacanţi împinşi. Cu toate acestea, „Bursucul” a fost surprins de faptul că fanii nu s-au înghesuit la meci, așa cum au făcut-o la precedentele întâlniri europene, cu Celtic și Slavia.


„Rezultatele de când sunt antrenor, sunt excelente, cred. Nu înțeleg, poate a fost frig, chiar nu știu. Mi-aș dori, dar mai ales jucătorii și-ar dori să fie stadionul plin și să fie atmosferă ca în repriza a doua. Ați văzut, ne-am trezit noi, s-au trezit și fanii. Per total, mă așteptam și eu la mai mulți spectatori, cu Rennais sper să fie mai mulți!”, a precizat fostul internațional.

CFR Cluj a reuşit să câştige la debutul în grupele Europa League, 2-1 (1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, prin golurile marcate de Ciprian Deac (41 pen.) şi Billel Omrani (75). Pentru Lazio Roma a înscris Bastos (25). După acest rezultat, CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasamentul Grupei E, în cealaltă partidă Stade Rennais şi Celtic terminând la egalitate, 1-1.


CITEȘTE ȘI: „Vulturi” cu aripi tăiate în Gruia! CFR întoarce scorul cu Lazio și obține o victorie uriașă

Ultimele Stiri
abonare newsletter