Sport

U Cluj a dezamăgit din nou în partida cu SCM Buzău! Era Dulca, la un pas de final

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 partida cu SCM Buzău din etapa a 4-a din Liga a 2-a, iar postul lui Cristi Dulca începe să fie ameninţat.

SCM Buzău a început excelent jocul disputat la Tg. Mureş, casa celor de la Universitatea Cluj în acest debut de sezon, şi a avut primele ocazii de gol prin Valentin Munteanu şi Valentin Alexandru, ambii fiind opriţi de intervenţiile lui Mendes.

Universitatea Cluj a avut prima mare ocazie de gol abia în minutul 26 prin Rafa Miranda, dar şutul fotbalistului portughez a fost respins de apărătorii celor de la SCM Buzău. Universitatea a mai avut o ocazie importantă de gol prin Cristi Gavra.


SCM Buzău avea să dea lovitura în minutul 39 al jocului, atunci când Munteanu l-a depăşit clar pe Berci, iar fundaşul clujean l-a faultat în interiorul suprafeţei de pedeapsă. Arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, iar Alexandru a deschis scorul de la punctul cu var.

Universitatea Cluj a început excelent repriza secundă, iar Rafa şi Goga au avut două ocazii importante în primele 15 minute ale reprizei secunde, dar fără să modifice tabela. Trupa pregătiă de Ilie Stan a dat o nouă replică solidă în minutul 69, la o fază în care Huiban l-a driblat pe portarul clujean, dar cu toate astea a trimis pe lângă, deşi poarta era goală.


Defensiva clujenilor şi-a arătat din nou limitele în minutul 78 al jocului la o fază în care Huiban l-a driblat pe Ignacio, iar fundaşul francez l-a faultat în interiorul careului. Huiban a executat lovitua de la 11 metri şi a stabilit scorul final, 2-0, pentru SCM Buzău.

Universitatea Cluj ocupă în acest moment locul 17 în clasament cu doar 3 puncte acumulate în primele 4 etape,  în timp ce SCM Buzău este pe primul loc la egaliate de puncte cu Turris Turnu Măgurele, ambele cu câte 12 puncte.


►”U” Cluj: Jose Costa - R. Takacs, Inacio, Art. Crăciun, Berci - Dican, Ceitil (cpt.)(Goga 58'), Mendes - Al. Pop, Gavra (Nic. Pîrvulescu 67'), R. Miranda

Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă - Kay, Telecean, Gurghele, G. Florescu


Antrenor: Cristian Dulca

►SCM Gloria: Balauru - Gîţ, M. Ioniţă, Ghinga, Perju - Balgiu, Vîlsan - Tucaliuc (M. Constantinescu 84'), Val. Munteanu (Luptak 62'), Val. Alexandru (cpt.)(Pîrcălabu 71') - Huiban


Rezerve neutilizate: R. Stoian - Konate, Andr. Enerscu, Rob. Mihalache

Etichete: u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter