Sport

CFR Cluj, prudentă înaintea disputei cu Hermannstadt: „Concentrarea este la fel în Liga Campionilor și în Liga 1!”

„Feroviarii” susțin că nu fac diferențe între partidele din competiția internă și cele din Champions League. Elevii lui Dan Petrescu pregătesc cu aceeași intensitate un meci cu Celtic și unul cu Hermannstadt.

CFR Cluj, prudentă înaintea disputei cu Hermannstadt: „Concentrarea este la fel în Liga Campionilor și în Liga 1!” CFR Cluj, prudentă înaintea disputei cu Hermannstadt: „Concentrarea este la fel în Liga Campionilor și în Liga 1!”

După egalul cu scoțienii, 1-1, pentru CFR Cluj urmeză, diseară, confruntarea – la prima vedere facilă – cu sibienii, iar victoria este singura opțiune valabilă pentru ei. Meciul se va disputa în Gruia, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulesc”, de la ora 21:00, și va fi arbitrat la centru de bucureșteanul Horia Mladinovici, ajutat la tușă de Octavian Șovre și Raul Ghiciulescu.

„Concentrarea este la fel în Liga Campionilor și Liga 1, știm că e un drum lung până la câștigarea campionatului. Victoriile aduc victorii, dar nu suntem câștigători înainte de meci, trebuie să fim serioși. Hermannstadt este o echipă foarte bună,  agresivă, am jucat de trei ori cu ei sezonul trecut și știu cât de bine pot evolua. Sunt convins că există motivație mare la ei, anul trecut abia s-au salvat de la retrogradare, vor să abordeze altfel campionatul în acest sezon”, a declarat Cosmin Vâtcă, portarul CFR Cluj.


„Mai bine meciuri decât antrenamente!”

Jucătorul campioanei nu se plânge de programul extrem de încărcat pe care echipa îl are de la începutul sezonului. Deși a jucat într-un singur meci de la revenirea în Gruia, veteranul de 37 de ani rămâne optimist.

„Nu este ușor să jucăm din trei în trei zile, dar este mai frumos să ai meciuri oficiale decât să te antrenezi. În două luni am avut meciuri cât aproape un tur de campionat, dar avem un lot bun și numeric și valoros și cu siguranță vom face față pe toate planurile”, a punctat Vâtcă, cel care îi așteaptă în număr mare pe fanii vișiniilor, așa cum au făcut-o și miercurea trecută, la meciul cu Celtic.


„Sperăm să vină un număr cât mai mare de suporteri la stadion, CFR a jucat un fotbal frumos de la începutul campionatului și fanii au ce vedea. Avem nevoie de ajutorul fanilor la fiecare meci!”, susține portarul campioanei.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație cu prilejul duelului dintre CFR și noua echipă a lui Iuliu Mureșan

Ultimele Stiri
abonare newsletter