Sport

FC Universitatea Cluj a transferat încă doi fotbaliști! Dulca are 7 nume noi în lot

FC Universitatea Cluj a legitimat încă doi portughezi, iar numărul achizițiilor a ajuns la șapte în această vară.

Pedro Mendes și Andre Ceitil la antrenamentele lui U Cluj Pedro Mendes și Andre Ceitil la antrenamentele lui U Cluj

Universitatea Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu Andre Ceitil Castanheira, 24 de ani, și Pedro Mendes, 25 de ani, pentru următoarele două sezoane.

Castanheira a evoluat în ultimul sezon la formația portugheză Leixoes, în liga secundă, fiind utilizat pe postul de mijlocaș central în 32 de partide. Lusitanul este un produs al celor de la Benfica Lisabona după care a trecut pe echipe precum Vitoria Setubal, Rio Ave, Cova Piedade, Sintrense, Farense sau Leixoes, fiind desemnat cel mai bun mijlocaș defensiv din liga secundă portugheză.


Pedro Mendes este al doilea jucător legitimat de Universitatea Cluj, fiind în ultimele zile sub comanda lui Cristi Dulca. Fotbalistul portughez a fost crescut de Sporting Lisabona și a evoluat în ultima stagiune la Gaz Metan Mediaș. Ibericul a fost adus în România de Polithenica Iasși și a reușit patru goluri și patru pase decisive pentru trupa din Copou.

José Costa, Hugo Firmino, Inacio Miguel respectiv Alex Pop sunt ceilalți fotbaliști cu care FC Univeritatea Cluj s-a înțeles în această vară, în timp ce Cosmin Dur-Bozoancă și-a prelungit contractul cu “Șepcile roșii” pentru încă un sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter