Sport

CFR Cluj, pas uriaș spre un nou titlu de campioană! Ardelenii s-au distanțat la cinci puncte de FCSB

CFR Cluj a făcut un pas extrem de important în drumul spre un nou titlu de campioană în Liga 1 Betano în runda cu numărul șase în play-off.

Formația antrenată de Dan Petrescu a câștigat cu 1-0 partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, fiind al nouălea meci din actualul sezon în care se impune cu acest scor. CFR a acumulat 41 de puncte și are un avans de cinci puncte față de FCSB după ce trupa bucureșteană a remizat, 1-1, la Ovidiu, împotriva celor de la Viitorul.

Roș-albaștrii au deschis scorul prin Harlem Gnohere, minutul 69, într-un moment în care Viitorul avea un om în plus pe teren în urma eliminării lui Romario Benzar. Egalitatea numerică în teren avea să fie restabilită în minutul 75, atunci când Vlad Achim a văzut al doilea cartonaș galben și implicit roșu, însă FCSB a primit lovitura de grație în minutul 81 din partea lui Ianis Hagi, fiul "regelui" reușind să marcheze din interiorul careului.


CFR Cluj are teoretic un program mai ușor în ultimele patru meciuri cu două jocuri pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul și Universitatea Craiova, dar și două deplasări pe terenul celor de la Astra Giurgiu și FCSB.

FCSB se va duela în ultimele patru etape cu Astra Giurgiu și CFR Cluj pe teren propriu, în timp ce în deplasare va juca pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova.

Etichete: fcsb cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter