Sport

Boc, replică elegantă pentru Gabriela Firea în „războiul” sălilor polivalente

După ce primarul general al Capitalei a anunțat că va construi o nouă sală polivalentă la București, Emil Boc a dezvăluit suma totală la care s-a ridicat construcția sălii din Cluj-Napoca.

138 de milioane de euro va înghiți noua Sală Polivalentă din București, care va avea o capacitate de 20.000 de locuri și se va întinde pe circa 60.000 mp. Dotată cu o parcare subterană de 380 de locuri, cu încă 5 terenuri de sport în jur, sala, ce urmează a fi construită în următorii trei ani, va costa municipalitatea din Capitală cu aproape de 6 ori mai mult decât i-a costat pe clujeni Sala Polivalentă de pe malul Someșului Mic!

După ce, în ultimii ani, Cluj-Napoca a devenit capitala sportului românesc, detronând Capitala, primarul Emil Boc este fair-play și susține că ideea Gabrielei Firea este demnă de lăudat. Cu toate acestea, edilul a ținut să precizeze că ridicarea sălii din inima Transilvaniei, cu o capacitate de 9.300 de locuri, a costat municipalitatea clujeană mult mai puțin decât vor scoate bucureștenii din conturi.


„Salut realizarea Sălii Polivalente de la București! Asta înseamnă că România va avea posibilitatea să organizeze mai multe competiții de nivel european și mondial, nu numai cele de la Cluj. Sala Polivalentă de la Cluj, după ultima modernizare, a costat 24 de milioane de euro. Nu cunosc proiectul de la București ca să mă pronunț cu privire la prețuri”, a declarat Boc, potrivit fanatik.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter