Sport

Olimpia Cluj s-a reunit în format complet și se pregătește pentru amicale

Jucătoarele care au participant la turneul din China s-au alăturat lotului condus de Ioana Bortan, asta însemnând startul în programul de pregătire al echipei ”U” Olimpia Cluj.

Noutatea în formula de prezentare a echipei Olimpia Cluj reprezintă decizia antrenorilor de a păstra în lotul primei echipe toate junioarele solicitate inițial doar pentru prima parte a perioadei de pregătire.

Astfel, lotul standard pentru abordarea returului este format din următoarele jucătoare:
Portari: Babb Selena, Boanda Lavinia și Sara Câmpean.
Fundași: Teodora Meluță, Nagy Melinda, Iosif Adela, Mureșan Daiana, Vincze Noemi, Ciontos Edvina.
Mijlocași: Ioana Bortan, Béatrice Tărășilă, Ciolacu Mihaela, Neacșu Maria, Roxana Mirea, Pană Claudia, Raluca Borodi, Botojel Cristina și Szekely Kincso.
Atacanți: Cristina Carp, Mara Bâtea, Ioana Balaceanu, Oana Negrea, Adina Borodi și Florentina Iancu.


De asemenea clubul ”U” Olimpia Cluj a anunțat că va iniția un parteneriat cu echipa de prima liga Heniu Prundu Bârgăului și patru jucătoare formate în cadrul clubului clujean vor evolua în retur alături de formația din Bistrița.

Pentru luna februarie ”U” Olimpia Cluj a anunțat doua partide de verificare la Cluj-Napoca, prima în data de 7 februarie în compania jucătoarelor de la Heniu Pundu Bârgăului, iar cea de-a doua, în data de 16 februarie, cu echipa ungară Diosgyori VTK, locul 3 in campionatul din țara vecina.


Campioana ”U” Olimpia Cluj se află în acest moment pe primul loc în campionat, cu 24 de puncte, la 8 puncte diferență de Universitatea Alexandria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter